● PRODUCT Integratiepartner

WEB-IQ en BusinessForensics

Product Integratie Partner

web-iq-integrations
BusinessForensics + Web-IQ

Over het partnerschap

BusinessForensics en Web-IQ hebben nu een integratie tussen Web-IQ's IRIS en het ForensicCloud platform.

Web-IQ heeft een bewezen track record in het ontwikkelen van OSINT oplossingen en het automatiseren van forensisch onderzoek voor ongeveer een decennium, het bedienen van 's werelds meest prestigieuze en grote instellingen in de wereld van de rechtshandhaving en de overheid intelligentie om online kindermisbruik, mensenhandel en fraude te bestrijden in meer dan 30 landen over de hele wereld. Web-IQ ontwikkelt toonaangevende OSINT oplossingen om de wereld een betere plek te maken.

Web-IQ past haar technologie toe om financiële instellingen te ondersteunen op het gebied van fraudedetectie, risk intelligence en KYC/CDD - door een veilige API-oplossing te bieden die nu integreert met het ForensicCloud platform. Samen bieden de bedrijven een anti-fraude-, risico- en KYC-oplossing van de volgende generatie die gebruikers efficiënt begeleidt op hun weg naar risico en compliance.

Integratie Use Cases


- Online due diligence
- KYC en on-boarding van klanten
- Anti-witwasonderzoeken
- Opsporing van fraude

DE INTEGRATIE

IRIS + ForensicCloud Integratie

De integratie van het Web-IQ IRIS-product in het ForensicCloud -platform stelt gebruikers in staat het zoeken op internet bij klantenscreenings en onderzoeken te verbeteren en te standaardiseren - waardoor de kwaliteit van de gegevens toeneemt en tot 80% op handmatige verwerkingstijd wordt bespaard.

En dus beschikken over een volledig gestandaardiseerd end-to-end screening- en onderzoeksproces, dat een minimumniveau van kwaliteit van de dossiers garandeert - terwijl het ook voldoet aan de GDPR en een volledig auditproces kan bieden.

AAN DE SLAG

IRIS is nu beschikbaar voor alle ForensicCloud klanten. Dit omvat een gereduceerd tarief voor de eerste 30 dagen van uw integratie.

web-iq
Waarom WEB-IQ?

- Toonaangevende OSINT-oplossingen uit de wereld van de rechtshandhaving
- Verkrijg realtime informatie uit online media, sociale media, dark web en miljoenen webpagina's
- Zet het ongestructureerde web om in specifieke en bruikbare gegevens voor risico- en nalevingsafdelingen met een laag fout-positief percentage
- Configureerbaar voor specifieke use-cases, vereisten en regio's/talen
- GDPR-compatibel

Emilia Clarke
"Veel financiële instellingen en bedrijven worstelen met de druk van regelgevers, of zien al de mogelijkheden, om hun klantenscreening te verheffen met open source intelligence via internet. Het internet is echter een complexe en steeds veranderende omgeving, die allerlei uitdagingen met zich meebrengt. We zien dan ook dat veel instellingen handwerk toepassen. Dit zorgt voor hoge kosten en een langere verwerkingstijd, terwijl dit met de juiste technologie en expertise kan worden omgezet in een kans om fraude, witwassen en financiering van terrorisme goedkoper, sneller en met minder valse positieven te detecteren. Door onze oplossing binnen de KYC-oplossing van BusinessForensics te brengen, kunnen klanten vandaag al beginnen om de waarde voor zichzelf te zien."
Daniel Boelen, Directeur Bedrijfsontwikkeling
Web-IQ
Emilia Clarke
"Web-IQ's slogan is 'Making the world a better place'. BusinessForensics staat daar volledig achter, omdat wij hetzelfde willen bereiken, met onze data gedreven oplossingen en technologie. Door onze krachten en technologie te bundelen, brengt deze samenwerking ons een stap dichter bij dat doel. De samenwerking met Web-IQ en de integratie van hun IRIS platform is een mooie aanvulling in onze strijd tegen financiële criminaliteit!"
Robby Philips, Partner Manager
BusinessForensics