Client Risk Intelligence

Holistische, dynamische en actuele integriteitsrisico's inzichten van je klanten.

ForensicCloud oplossingen

Alle vier modules samengevoegd

Client Risk Intelligence (CRI) identificeert en aggregeert alle risico's, terwijl we ons eigen scoremodel gebruiken om aan elke klant en elk scenario een integriteitsscore toe te kennen.

Dit maakt het volkomen duidelijk welke klanten jouw organisatie het grootste risico opleggen terwijl jullie hen bedienen, en neemt de juiste risicobeperkende maatregelen. Het toevoegen van alle individuele scores leidt tot een algehele integriteitsrisicoweergave voor uw hele organisatie, of voor elk individueel risico en scenario.

Deze score kan worden gebruikt als input voor SIRA, IFRS en als benchmark voor het verlagen van uw totale risicoprofiel.

Know your customer (KYC/CDD)

Verzamel, verifieer en valideer alle informatie over jouw klanten om vervolgens eenvoudig een risicoclassificatie te genereren en toe te wijzen.

AML & Sanctions Surveillance

Houd volledig de controle omtrent regelgeving voor AML/CFT en sancties met geïntegreerde monitoring, detectie en alarmverwerking

Special Investigations

Gebruik data-gedreven onderzoeken en workflows om alle compliance-, onregelmatigheids- en integriteitsrisico’s af te handelen

Fraud & Risk Surveillance

Identificeer fraude en integriteitsrisico's nauwkeuriger - pak ze onmiddellijk aan.

Return-on-Investment (ROI)

Proof of Concept

Moet je een financiële beraming maken voor het aanschaffen van risicomanagementsoftware? 

Met een proof of concept gebruiken we jouw data om je het besparingspotentieel en de ROI te laten zien van het vooruitgaan met een integriteitsrisicobeheeroplossing.

risicodetectie-software-roi