● Partner succes

Protiviti en BusinessForensics

Een partnerschap dat is ontstaan door succes, doorzettingsvermogen en transparantie.

protiviti-businessforensics
Vroege resultaten van ons partnerschap

- Gezamenlijk voorstel voor een "compliance-as-a-Service"-aanpak
- Volledig ontwikkelde PSD2-conformiteitsoplossing
- Eenduidig scoringsmodel voor de berekening van het klantenintegriteitsrisico
- Volledig voorbereide eindgebruikers voor aanvang van de reis
- Tevreden en conforme klanten

BusinessForensics + Protiviti

Over het partnerschap

In 2019 vormden het wereldwijde adviesbureau Protiviti en de aanbieder BusinessForensics van oplossingen voor financiële criminaliteitspreventie een samenwerkingsverband om een gezamenlijk voorstel te doen voor oplossingen op het gebied van compliance en risicomanagement. 

De combinatie van Protiviti's expertise op het gebied van compliance- en risicomanagementadvies, samen met de expertise op het gebied van digital risk analysis technologie, BusinessForensics maakte dit een partnerschap voor succes. 

BusinessForensics + Protiviti

Onze eerste gezamenlijke prestatie: PSD2 Naleving

Protiviti en BusinessForensics heeft samengewerkt om de PSD2-regelgeving in de ForensicCloud oplossing op te nemen. 

Door het bezit van complementaire verschillen in expertise hebben de twee bedrijven het project vanuit verschillende invalshoeken benaderd om een goed afgerond en compleet beeld te creëren. 

Een continue lijn van communicatie tussen de twee bedrijven, en hun klanten, was van cruciaal belang voor het succes van het project. 

Het resultaat was de ontwikkeling van een oplossing voor financiële instellingen - waar beleid, procedures en controles nu kunnen worden gecreëerd, geïmplementeerd en ingebed in de activiteiten van een bedrijf, zodat ze volledig PSD2-conform kunnen worden. 

Streven naar perfectie

Door middel van het delen van kennis en de drive om elkaar te blijven uitdagen Protiviti en BusinessForensics up-to-date te blijven op het gebied van compliance en risicomanagement.

Beide bedrijven delen een voorliefde voor pragmatische innovatie - waardoor ze een stap vooruit kunnen blijven en hun klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Emilia Clarke
"Banken, FinTechs en verzekeringsmaatschappijen staan voor enorme uitdagingen. Bij BusinessForensics willen we organisaties helpen om in controle te zijn over hun data, en hun uitdagingen. Samen met Protiviti, kunnen we het gewenste niveau van controle bereiken."
Lisa van Bussel
BusinessForensics, een vennootschap van de groep Cleversoft
Emilia Clarke
"Dit partnerschap heeft zichzelf gecreëerd door succes, doorzettingsvermogen en transparantie. Protiviti heeft lang geïnvesteerd in kennis van financieel misdaadmanagement voor haar klanten en medewerkers - de enige schakel die we misten was de technologie. Met het BusinessForensics partnerschap hebben we die kloof gedicht, en onze klanten zullen de toekomst met meer vertrouwen tegemoet kunnen zien".
Owen Strijland, directeur
Protiviti