ForensicCloud Platform

ForensicCloud — Designed for Control

fraudedetectiesysteem
✔︎
RegTech-marktleider, die zich door de eurozone aan het uitbreiden is

✔︎
Bewezen oplossingen in de strijd tegen financiële criminaliteit

✔︎
Ondersteuning van topklasse banken en verzekeringsmaatschappijen sinds 2010

W7 Standaard

W7-Standaard door BusinessForensics

Zeven eenvoudige vragen, alle antwoorden die je nodig hebt.

Stel alle problemen rondom het naleven van de AVG voor - één enkele wet ter bescherming van de privacy van personen - van toepassing is op de regelgeving die bedoeld is om de naleving en de integriteit van een hele organisatie, haar klanten en al haar medewerkers te waarborgen.

Dit is momenteel het geval voor de financiële sector. De hoeveelheid gegevens die een organisatie heeft, wordt steeds groter en onbeheersbaar. De meesten van hen hebben het moeilijk.

Om in controle te blijven over de naleving van de regelgeving en het integriteitsrisico heeft BusinessForensics de W7-Standaard ontwikkeld: een oplossing die continu antwoord geeft op de zeven gouden "W"-vragen voor elke alert en elk onderzoek:

  • Waar kijken we naar?
  • Is het de moeite waard om het te onderzoeken?
  • Wanneer is het gebeurd?
  • Waar is het gebeurd?
  • Wie is er betrokken en mag ik dat weten?
  • Met welke middelen of methoden?
  • Waarom?

Nu zijn de zeven "W"-vragen niet nieuw. Wat wel nieuw is, is de automatisering ervan. Door deze aanpak zien we dat de klassieke, beproefde manier van werken nu kan worden opgevangen door getalenteerde, jonge analisten die gebruik maken van de modernste technologie. Dit bevordert de samenwerking tussen de verschillende betrokken medewerkers, op alle niveaus!

De W7-Standaard zorgt ervoor dat relevante gegevens leiden tot informatie die correct is en kennis die kan worden gebruikt, zodat de bestaande organisatorische ervaring wordt toegepast om de veerkracht ervan voortdurend te verbeteren.

BusinessForensics Geschiedenis

Oplossingen op het gebied van compliance en risicobeheer

Weet je hoeveel een grote bank in Nederland is beboet voor het niet onder controle hebben van het witwassen van geld? 775 miljoen euro.

BusinessForensics kwam in 2010 tot leven met een duidelijke missie: het beschermen van banken en verzekeringsmaatschappijen tegen criminele activiteiten door middel van oplossingen op het gebied van compliance en integriteitsrisicomanagement.

In minder dan tien jaar tijd is BusinessForensics er trots op dat het de RegTech-marktleider in Nederland is geworden. Klanten als de Rabobank, Aegon, Nationale Nederlanden, Volksbank en International Card Services vertrouwen sterk op onze expertise en fungeren als ambassadeurs voor onze oplossingen.

Met ForensicCloud ondersteunen we de financiële sector door kritische, op de cloud gebaseerde oplossingen te bieden om integriteitsrisico's te beperken en tegelijkertijd de naleving van de regelgeving te bewaken en te handhaven. Elke ForensicCloud-module is volledig gestandaardiseerd voor een eenvoudige implementatie in de hele eurozone.

Met een state-of-the-art product en meer dan 100 jaar gecombineerde branche-ervaring staat BusinessForensics klaar om jou te helpen bij het voorkomen van financiële criminaliteit.

Hoe het Werkt

Een driestappenproces om te beginnen

01
01
Uitdagingen

We identificeren en pakken uw meest cruciale uitdagingen aan en stellen vervolgens een roadmap voor om nog betere resultaten te bereiken.

02
02
Waarde

We demonstreren hoe elk resultaat de meeste waarde voor jouw organisatie oplevert en wij zetten referentiebezoeken op zodat bestaande klanten hun ervaring met jou kunnen delen.

03
03
Overeenkomsten

Als er eenmaal een oplossing is gevonden gaan we verder met de licentie-, project- en serviceovereenkomsten.

01
Uitdagingen
We identificeren en pakken jouw meest cruciale uitdagingen aan en stellen vervolgens een roadmap voor om nog betere resultaten te bereiken.
02
Waarde

We demonstreren hoe elk resultaat de meeste waarde voor jouw organisatie oplevert en wij zetten referentiebezoeken op zodat bestaande klanten hun ervaring met jou kunnen delen.

03
Overeenkomsten

Als er eenmaal een oplossing is gevonden gaan we verder met de licentie-, project- en serviceovereenkomsten.

Return-on-Investment (ROI)

Proof of Concept

Moet je een financiële beraming maken voor het aanschaffen van risicomanagementsoftware? 

Met een proof of concept gebruiken we jouw data om u het besparingspotentieel en de ROI te laten zien van het vooruitgaan met een hedendaagse risicomanagementoplossing.

risicodetectie-software-roi