Koen Juffermans treedt in dienst bij Businessforensics als Business Development Manager

Door 13 augustus 2019Nieuws
Koen Juffermans businessforensics NL

Per 1 september 2019 verwelkomen wij Koen Juffermans in ons team. Koen is een ervaren risk, fraude en investigations manager in het bankwezen. Door zijn ervaring is Koen de aangewezen persoon om nieuwe wet- en regelgevingen te vertalen naar product requirements. In zijn rol als Business Development Manager zal Koen veel met klanten in contact zijn om wensen en noden in kaart te brengen om van de producten van BusinessForensics de perfecte verdediging in de strijd tegen financiële criminaliteit te maken.

“Met de komst van Koen voegen wij veel ervaring uit de dagelijkse praktijk van een gebruiker van onze software toe aan ons team. Koen heeft aangetoond onze software succesvol in gebruik te kunnen nemen bij een dynamische financiële instelling. Die ervaring willen wij in kunnen zetten voor onze huidige en toekomstige klanten.” Tames Rietdijk, Managing Partner & CEO BusinessForensics.

LinkedIn

Over BusinessForensics

BusinessForensics biedt een forensic view op any business waardoor financial en economic crime risico’s vroegtijdig ontdekt worden en direct maatregelen genomen kunnen worden.