Middelen

Koen Juffermans sluit zich aan bij Businessforensics als Business Development Manager

Koen Juffermans businessforensics

Vanaf 1 september 2019, Koen Juffermans ons team komen versterken. Koen is een ervaren risico-, fraude- en onderzoeksmanager in de banksector. Zijn ervaring maakt Koen de aangewezen persoon om nieuwe wet- en regelgeving te vertalen naar producteisen. In zijn rol als Business Development Manager, zal Koen veelvuldig in contact staan met klanten om hun wensen en behoeften in kaart te brengen, zodat de producten van BusinessForensics de perfecte verdediging vormen in de strijd tegen financiële criminaliteit.

"Met Koen voegen we een schat aan ervaring uit de dagelijkse praktijk van een gebruiker van onze software toe aan ons team. Koen heeft aangetoond dat onze software succesvol kan worden gebruikt in een dynamische financiële instelling. Die ervaring willen we kunnen gebruiken voor onze huidige en toekomstige klanten." - Tames Rietdijk, Managing Partner & CEO BusinessForensics

LinkedIn

Auteur

Tames Rietdijk

Tames Rietdijk is de CEO van BusinessForensics. Zijn expertise ligt op het gebied van Productmanagement, Forensisch onderzoek en Data-analyse. Zijn werk is gericht op het verbeteren van marktmechanismen en operationele efficiëntie om de waarde voor zijn klanten te verhogen.