BusinessForensics sponsor van turner Yuri van Gelder

Door 18 mei 2018Nieuws
Yuri door BusinessForensics 2

BusinessForensics stelt Yuri van Gelder in staat om op eigen kracht zijn weg binnen de wereldtop van de turnsport te bepalen. Yuri is opnieuw ‘in control’ over zijn eigen toekomst. Wij ondersteunen zijn grote motivatie om zijn tweede kans op Olympisch success tot een succes te maken en prestaties van wereldniveau te leveren. Zoals ook in haar software, gebruikt BusinessForensics de W7 Standaard om dit initiatief te duiden:

Wie?

Yuri van Gelder

Wat?

Sponsorcontract voor deelname aan 4   wereldbekerwedstrijden.

Waar en Wanneer?

25 – 27 mei Osijek, Kroatië

15- 17 juni Guimaras, Portugal

06 – 08 juli Mersin, Turkije

19 – 24 september Szombathey, Hongarije

Waarmee?

BusinessForensics maakt de deelname van Yuri van Gelder aan de wereldbekerwedstrijden die hem naar kwalificatie voor de Olympische Spelen kunnen leiden financieel mogelijk.

Waarom?

BusinessForensics faciliteert haar klanten met overtuiging bij de beheersbaarheid van hun integriteitsrisico’s. Vandaar dat wij het initiatief van Yuri van Gelder om ‘in control’ te willen zijn van zijn eigen toekomst ook enthousiast ondersteunen. BusinessForensics is trots op haar klanten, en ook trots op de start die wij Yuri van Gelder kunnen bieden in het realiseren van zijn droom om in Tokyo een topprestatie te leveren.

Waarde?

Als bedrijf ondersteunen wij dagelijks onze klanten die, met eenzelfde streven naar topprestaties, zelf ‘in control’ willen zijn over hun toekomst op het gebied van wet- en regelgeving en financieel-economische risico’s. Dit sponsorcontract is daarom voor BusinessForensics van grote waarde.

“Met het vertrouwen van deze sponsor kan ik mijn dromen verwezenlijken en gedurende vier wereldbekers laten zien nog altijd tot de wereldtop te behoren. Ik ben beter dan ooit en dankbaar dat ik van mijn sponsor en de turnbond de kans krijg te bewijzen nog altijd finales te kunnen turnen. De eerstvolgende wereldbekerwedstrijd in Osijek zie ik als een mooie opstap naar meer!”

Lees het volledige persbericht hier.

Over BusinessForensics

BusinessForensics biedt een forensic view op any business waardoor financial en economic crime risico’s vroegtijdig ontdekt worden en direct maatregelen genomen kunnen worden.