Managed Services Partner

Business & Decision en BusinessForensics

Sinds 2015 zijn Business & Decision en BusinessForensics een sterk en doeltreffend partnerschap aangegaan.
Lees hier hoe dit partnerschap beide bedrijven in staat stelt financieel-economische criminaliteit doeltreffender te bestrijden door samen te werken en kennis te delen.
BusinessForensics + Business & Decision

Over het partnerschap

Business & Decision is een toonaangevend managementadviesbureau en systeemintegrator voor Data Intelligence en Digital Experience. Met hun kennis en expertise over het onderwerp, bereiken zij synergie door het zoeken naar en samenwerken met top software leveranciers om passende, state of the art oplossingen te leveren. 

Een van de domeinexpertises van Business & Decision is gericht op financieel risicobeheer. Hun kennis en expertise binnen dit domein sluiten perfect aan bij BusinessForensics en hun ForensicCloud platform. 

BusinessForensics + Business & Decision

Wat maakt dit partnerschap mogelijk?

Beide partijen zijn het er sterk over eens dat hun eigen kennis, middelen, expertise en kerncompetenties elkaar versterken en een grote synergie opleveren bij het helpen van ondernemingen in hun strijd tegen financieel-economische criminaliteit. 

Met het ForensicCloud platform is Business & Decision in staat om nieuwe en bestaande processen en procedures te implementeren en te combineren op één centrale locatie. Ze zijn in staat om een schaalbaar, zowel financieel als technisch, case management en forensisch onderzoek management systeem aan te bieden - op maat gemaakt voor risico en compliance processen in verschillende industrieën - die data management, bedrijfsprocessen, rollen en verantwoordelijkheden verbeteren, en automatisering vergemakkelijken. 

Financiële criminaliteit: Andere misdaad, andere gegevens

Kennis delen

Omdat beide partijen de ambitie delen om financiële criminaliteit te bestrijden, zijn ze samengekomen om een webinar te maken, waarin ze hun kennis delen over hoe u het beste gebruik kunt maken van uw gegevens - in uw strijd tegen financieel-economische criminaliteit.

Emilia Clarke
"Bij BusinessForensics is een deel van onze missie 'het beschermen van financiële instellingen tegen criminele activiteiten door hun gegevens beter te begrijpen'. We hebben een geweldige softwareoplossing om ons daarbij te helpen, maar juist voor dat datagedeelte hebben we veel baat bij onze samenwerking met Business & Decision. Hun kennis en expertise maakt hen de beste in hun vakgebied. Ons partnership helpt ons bij het vervullen van onze eigen missie om die financiële instelling te beschermen. Het maakt ons trots om Business & Decision als partner te hebben!"
Robby Philips, Partner Manager
BusinessForensics
Emilia Clarke
"Bij Business & Decision helpen we organisaties met Forensic Risk Management (FRM), omdat het in ons DNA zit om waarde te creëren uit Data. Binnen het FRM domein houdt dit in het managen van compliance door o.a. Know Your Customer en Customer Due Diligence processen, transactie monitoring, etc. Sinds 2015 werken we samen met BusinessForensics in dit domein, en hebben we hun oplossingen geïmplementeerd bij vele klanten in de financiële en verzekeringssector. Onze ervaring en competenties vormen, samen met het partnership met BusinessForensics, een solide basis om organisaties te helpen bij het naleven van de regelgeving en het voorkomen van fraude."
Fahkrdin Harmak, Verkoop Manager
Bedrijf & Besluit